Kies een lidmaatschap

Het lidmaatschap bestaat uit een dansseizoen van 40 lesweken verdeelt over 10 maanden, waarin je op elk moment kunt instromen. Alle vakanties en vrije dagen zijn niet meegerekend in het lesgeld.

Het lidmaatschap loopt automatisch door in het volgende seizoen. Bij uitschrijven en opnieuw inschrijven voor het volgende seizoen worden opnieuw de inschrijfkosten berekend.

Kortingen:

- Voor een tweede of meerdere gezinsleden geldt een korting van 2 euro op het abonnement
- U ontvangt €2 euro korting bij het volgen van een tweede en 4 euro korting vanaf een derde les of meer.
- De kortingen worden verrekend bij de inschrijving
- Voor het wedstrijd team zijn er andere kosten dan hieronder aangegeven. U kunt deze kosten opvragen door te mailen naar info@nexxed.nl

Flex abonnement

maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van één maand

Leeftijd/GroepPer maandInhoud
4-7 Jaar€ 2545 min
8 jaar en ouder€ 3560 min
Inschrijfkosten€ 15Eenmalig
Proefles € 10

Nexxed abonnement

Je geeft je op voor een volledige seizoen van 10 maanden. Bij het niet volgen van de lessen, om welke redenen dan ook, dien je het volledige cursusgeld te betalen

Leeftijd/GroepPer maandInhoud
4-7 Jaar€ 22,5045 min
8 jaar en ouder€ 32,5060 min
Inschrijfkosten€ 15Eenmalig
Proefles € 10

Automatische incasso

Via een automatische incasso wordt het lesgeld automatisch aan het einde van de maand geïncasseerd. De maandelijkse incasso wordt 10 keer in totaal  geïncasseerd (abonnement bestaande uit 10 maanden).

Overboeking via bank

Kies je voor deze betalingsregeling, dan dien je het maandelijkse lesgeld zelf over te maken op de betreffende bankrekening. Je ontvangt maandelijks een factuur van ons, dit is ook in te zien op je persoonlijke account. Bij deze betalingsregeling geldt dat u dit voor aanvang van de eerste dansles van de maand dient te voldoen.

Wil jij ook danslessen volgen?

Close

Dance Studio Nexxed
Julianastraat 1B
2161 RA Lisse
info@nexxed.nl

Our socials